Vebo Staal: altijd een marktconforme voorraad!

In eerdere uitgaven van Vebo Visie E-zine heeft u kunnen lezen over ons voorraadassortiment standaard stalen producten (lateien en borstweringssteunen). De samenstelling van dat assortiment heeft daarbij onze continue aandacht. Immers, het bedienen van de markt met korte reactietijden en een snelle afroep is alleen mogelijk als naast de juiste standaard voorraden ook rekening wordt gehouden met de typen die wij uit standaardvoorraad kunnen aanbieden.

Zo is recent besloten onze voorraadlateien standaard met zetting C aan te bieden. De reden daarvoor is ingegeven door de huidige marktsituatie. Vanwege veranderende eisen op ventilatiegebied en het veelvuldig toepassen van elektrische zonwering kwam de zetting van onze type-A-latei regelmatig in de knel, letterlijk. Dit komt door de knik in de bovenzijde. Type C beschikt over een rechte bovenzijde waarmee deze eenvoudig kan worden toegepast in de hierboven omschreven situaties. Uiteraard hebben wij ons rekenwerk gedaan en kunnen we aantonen dat ons type-C-latei hier constructief meer dan voldoende volstaat.

Vebo-artikel-altijd een marktconforme voorraad-5

Met het doorvoeren van deze wijziging in onze voorraad sluiten wij dus nog beter aan bij de vraag uit de markt. In het verleden hebben wij om dezelfde reden ook al een wijziging aangebracht in de voorraad kleurlateien – van RAL9005 naar RAL7016 – en hebben we de voorraad uitgebreid van een maximale lengte van 3600 mm naar lengten van 4200 mm. Dit alles vanuit het oogpunt dat Vebo Staal de voorraad voortdurend aanpast aan de behoefte vanuit de bouw. Oftewel: Vebo Staal, altijd een marktconforme voorraad!

Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met een van onze verkoopmedewerkers, via 033-299 2600.