vebo
22-jun-2023 9:11:18

Nieuw: Vebo standaard kozijnkaders

Vebo heeft een standaard oplossing voor kozijnkaders aan haar assortiment toegevoegd. Een efficiënte oplossing voor de meest voorkomende maatvoeringen.

Het gebruik van betonnen raamomkaderingen in het gevelontwerp is fors toegenomen. Met name het creëren van een ‘strakke’ uitstraling en het accentueren van raampartijen in een gevel zijn voor ontwerpers aanleiding om de ramen te omkaderen.

De laatste jaren zien we in Nederland steeds meer prefabbetonnen kaders in de gevel. De redenen zijn eenvoudig: een robuuster en natuurlijker uitstraling, constructief toepasbaar, onderhoudsvriendelijk en, niet geheel onbelangrijk: goedkoper. 

Standaard kozijnkaders

In de praktijk blijken vaak terugkerende (horizontale) maatvoeringen te worden toegepast. Daarom heeft Vebo standaard kozijnkaders ontwikkeld. Het assortiment bestaat uit raamkaders en deurkaders in twee varianten.

De kaders worden opgebouwd uit reeds bestaande standaard lateien en dorpels, aangevuld met een passende stijl die in hoogte te variëren is. Efficiënter, makkelijker en goedkoper.

 

 

‹ Vorige blog Volgende blog ›