vebo
8-apr-2024 10:28:13

Alle ruimte om je te ontwikkelen

De Spakenburgse Aart Wim kent Vebo op zijn duimpje. Zijn vader werkte er en ook hijzelf deed er als jonge jongen vakantiewerk. Na een opleiding tot timmerman ging hij aan de slag in zijn vakgebied tot er zich een kans aandiende om betonreparateur te worden bij Vebo. Aart Wim startte in 1997 en heeft zich sinds die tijd kunnen ontwikkelen tot de technisch adviseur die hij nu is. Hij is regelmatig op projectlocaties aanwezig en onderhoudt veel contacten met opdrachtgevers. Naast zijn werk is Aart Wim ook voorzitter van de ondernemingsraad van Vebo.

aart wim heinen-1

 

"Jezelf kunnen ontplooien is typisch Vebo", vertelt Aart Wim. "Er zijn volop kansen om je verder te ontwikkelen. Ik zie veel collega’s die doorgegroeid zijn naar andere functies. Binnen de BTE-bedrijven wordt altijd aandacht geschonken aan de ontwikkeling van medewerkers. Er zijn mogelijkheden om te groeien in je vak of je bezig te houden met digitalisering, automatisering en verduurzaming. Het bedrijf maakt mooie stappen. Ik kan me voorstellen dat dit voor met name jonge mensen kansen biedt. Op welk vakgebied je ook werkt: je krijgt in de techniek en productie alle ruimte om je vakmanschap verder uit te bouwen. Ook wanneer je meer theoretisch geschoold bent, zijn er kansen om mee te denken en te ontwikkelen. Iedereen levert een belangrijke bijdrage. Beton is dan misschien niet sexy, maar absoluut interessant en uitdagend; op ieder niveau."

Aart Wim is ook enthousiast over Vebo als werkgever. "Zoals ik al zei over de kansen die er liggen voor de medewerkers, maar ook in de basis is het een prettig bedrijf om voor te werken. Prima arbeidsvoorwaarden, prettige sfeer, afspraak is afspraak en verantwoordelijkheden liggen daar waar ze horen. Ook vanuit mijn rol als OR-voorzitter zie ik dat goed werkgeverschap bij ons de standaard is. En dat is best iets om trots op te zijn en mee te nemen in je afweging wanneer je ergens wilt gaan werken."

‹ Vorige blog Volgende blog ›