vebo
1-nov-2021 16:27:00

Blik vooruit bij 65-jarige Vebo

Vebo Beton & Staal bestaat 65 jaar. Daar staat het bedrijf uit Bunschoten natuurlijk bij stil. Het is gebruikelijk bij een jubileum om terug te blikken op hoe het bedrijf is gegroeid in de loop der jaren en welke ‘briljante’ producten het in 65 jaar heeft voortgebracht.

Vebo kijkt echter liever vooruit naar de plannen die op stapel staan, naar de uitdagingen die er zijn en naar de samenwerkingen die ons toekomstbestendig houden. Om met dit laatste te beginnen: co-creatie is voor Vebo heel belangrijk. En de partijen die met Vebo samenwerken blijken er precies zo over te denken. De expertise bundelen maakt partijen krachtiger. Twee weten immers meer dan één.

Ook duurzaamheid is een onderwerp dat niet alleen nu een rol speelt maar zeker ook in de toekomst. Met innovatie van producten, productiemethoden en logistiek loopt Vebo in de pas met andere bedrijven in de bouwsector die op het eerste gezicht een milieuvriendelijker product hebben dan beton. Beton is een van de meest duurzame producten op aarde in de zin van ‘durability’. Beton gaat heel lang mee. Op het gebied van ‘sustainability’ heeft Vebo nog genoeg op het programma staan. Gewichtsbesparing en grondstofreductie zijn innovaties waarmee nu al wordt gewerkt en die in de toekomst verder worden verbeterd.

Op het gebied van kwaliteit heeft Vebo altijd voorop gelopen en Vebo vertrouwt erop bij de kopgroep te blijven horen.

Kortom: Vebo is 65 jaar en heeft zijn blik op de toekomst gericht. Ter gelegenheid van dit jubileum zijn plannen en bespiegelingen gebundeld in een zeer leesbaar en fraai vormgegeven ‘magazine’ met de titel Blik op de toekomst.

Lees het magazine

 

‹ Vorige blog Volgende blog ›