Ontdek het vakmanschap van Vebo!

Met trots tonen we u onze nieuwe bedrijfsfilm. De film geeft een inkijkje in hoe onze bedrijven ‘Beton’ en ‘Staal’ naadloos samenwerken in zowel voorbereiding als uitvoering. De film onderstreept ons vakmanschap en laat bovendien ons balkonspecialisme zien.

Bedrijfsbezoeken

De door ons georganiseerde bedrijfsbezoeken worden door de deelnemers niet alleen ervaren als ‘er lekker eens even tussenuit’, maar ook als verrassend nuttig. Naast het bezichtigen van het productieproces – en dat geeft voor velen meer te zien dan men had verwacht – krijgen de bezoekers veel nuttige tips en andere aan de praktijk ontleende wetenswaardigheden waarmee men veel voordeel kan doen. Er zijn speciale programma’s voor aannemers en medewerkers, architecten en ingenieursbureaus. Ook scholen maken gebruik van deze praktijksessies, mede omdat wij ontwikkelingen op de voet volgen en dus onmiddellijk kunnen inspringen op steeds wisselende eisen.

Bedrijfsdocumentatie

Onze bedrijfsdocumentatie geeft een helder beeld van de uitgebreide standaard leveringsprogramma’s en alle andere mogelijkheden in prefab beton en staal. De beschikbare brochures combineren een mooie vormgeving met een duidelijke weergave van technische informatie over prefab beton, stalen lateien/geveldragers en onze overige producten.
Onze documentatie vindt u hier.

Vebo Visie E-zine

Onze Vebo Visie E-zine (voorheen Vebo Visie magazine) is representatief voor een actuele doorsnede van belangwekkende zaken in de prefab beton en -staalwereld. Ook laat het duidelijk zien waartoe Vebo als toeleverancier voor bouwend Nederland op dat moment in staat is. Klik hier voor het aanmelden voor een gratis abonnement.

Monsters

Zichtmodellen die we u per post kunnen toezenden omvatten:
Beton: Glad, Gestraald, Wafelmotief
Staal: Verzinkt, Gecoat