Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV per e-mail naar werkenbij@bte.nl.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Martijn Bosman via telefoonnummer: 085-5000272.

Werkvoorbereider

Een accurate MBO of HBO Bouwkunde / werktruigbouwkunde student of starter met gevoel voor verantwoordelijkheid en overzicht

Werklocatie

Bunschoten-Spakenburg

Uren per week

24 uur of meer

Wie zijn wij?

Wij zijn Prefab Beton Vebo! Vanuit onze locatie in Bunschoten Spakenburg leveren we vrijwel onbegrensd assortiment aan prefab betonproducten. Samen met Vebo Staal vormen we ‘Vebo’; een ambitieuze, dynamische en innovatieve onderneming. We maken onderdeel uit van de BTE Groep; een organisatie met gespecialiseerde betonbedrijven zoals Romein, Kemper, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor, Stelcon en Steenhuis.

Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider hou je je bezig met het voorbereiden van productieorders en het in tekening brengen van niet standaard/kleine projecten. Je werkt binnen het gestelde budget en uiteraard volgens gestelde specificaties en kwaliteitseisen.

In jouw werk vertaal je de wensen van de opdrachtgever naar productiespecificaties en teken en modelleer je de uit te werken producten. Je maakt hiervoor gebruik van de benodigde programma’s. Je verzamelt en draagt zorg voor de meest recente informatie (bijvoorbeeld een nieuwe tekenversie) als basis voor de uitwerking. Het is jouw verantwoordelijkheid dat er een adequate afstemming plaatsvindt en de tekeningen door de afnemer worden geaccordeerd. Je controleert en complementeert werkkaarten/-opdrachten en geeft orders vrij voor de productie. Je analyseert de uitvoerbaarheid van nieuwe projecten en signaleert mogelijkheden/afwijkingen in producteisen, levertijden, vormen en producteigenschappen. Je bereidt -ten behoeve van het project- de inkoop en facturatie voor. Kortom; als werkvoorbereider heb je een dynamische job met verantwoordelijkheid!

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over minimaal mbo werk- en denkniveau, aangevuld met een succesvol afgeronde mbo-opleiding (niveau 4) bij voorkeur in de richting van bouwkunde.
  • Heb je al wat relevante werkervaring opgedaan in dit werkveld? Dan heb je absoluut een streepje voor.
  • Je hebt kennis van en interesse in ERP-systemen en productiemethodieken.
  • Kennis van CAD-/3D-tekenen is een voordeel.

Naast deze theoretische basis, denken wij dat je over de volgende eigenschappen moet bezitten om deze functie tot een succes te kunnen maken:

  • Je bent in staat de wensen en de behoeften van de klant te onderzoeken en hiernaar te handelen. Je houdt daarbij rekening met de kosten en baten voor de eigen organisatie.
  • Het bewaken van de voortgang van processen, taken of activiteiten van medewerkers en je eigen werkzaamheden en verantwoordelijkheden gaat je goed af.
  • Voor het bepalen van doelen, prioriteiten en benodigde acties draai jij je hand niet om. Je kunt daarbij de tijd en middelen aangeven om deze doelen te verwezenlijken.
  • Je bent in staat problemen te signaleren, belangrijke informatie te herkennen, relevante gegevens te zoeken en hiertussen verbanden leggen. Je herkent en ziet de mogelijke oorzaken van een probleem.

Wat krijg je terug?

Alle locaties binnen de BTE Groep, en dus ook Prefab Beton Vebo, kennen een informele cultuur waarin naast hard werken ook ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We horen van onze medewerkers regelmatig dat zij ons een goede werkgever vinden. Dat er, via onze eigen BTE Academie, verschillende manieren zijn om je als medewerker te ontwikkelen zal daarbij zeker een rol spelen. Wij vinden het belangrijk dat je je, ook in de toekomst, kunt blijven ontplooien. Zodat je naast het leveren van een waardevolle bijdrage aan ons bedrijf ook kunt bouwen aan je eigen toekomst. We investeren daarom graag en goed in de verdere opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.

Het staat voor ons buiten kijf dat we je een goed salaris kunnen bieden met als basis de cao voor de Betonproductenindustrie. Een eindejaarsuitkering maakt onderdeel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een collectieve ziektekostenverzekering kun je ook gebruik maken van onze uitruil van regelingen binnen het arbeidsvoorwaardenpakket. Zo kun je (tot op zekere hoogte) je eigen pakket samenstellen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd door uitzend- en detacheringsbureaus kunnen geen rechten worden ontleend.

Vebo biedt prima arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hanteert Vebo de CAO voor de Betonproductenindustrie met daarin o.a. 25 vakantiedagen, 12 ADV- dagen en een eindejaarsuitkering.

Prefab Beton Vebo B.V. levert een wezenlijke bijdrage aan het efficiënt en effectief realiseren van projecten in de bouw. Door het produceren en leveren van kwalitatief hoogstaande producten en het feit dat men de logistiek op en rond de bouw begrijpt, heeft Vebo zich ontwikkeld tot een partner van formaat. Met Vebo Staal B.V. zijn wij in staat het totaalpakket te complementeren met o.a. stalen lateien en geveldragers. Prefab Beton Vebo B.V. en Vebo Staal B.V. maken onderdeel uit van BTE Nederland B.V.

Vebo beschikt op meerdere disciplines over het keurmerk Erkend Leerbedrijf.