Voorraad ‘Staal’-producten uitgebreid

De bouw anno 2015 vraagt om een vernieuwde benadering door leveranciers. Korte reactietijden en een snelle afroep zijn belangrijker dan ooit. Op ingewikkelde, veelomvattende en dus tijdrovende bestelprocessen zitten opdrachtgevers dan ook niet te wachten. Om die reden hebben we ons assortiment van stalen voorraadproducten uitgebreid.

U was al van ons gewend dat de stalen lateien standaard uit voorraad leverbaar zijn. Aan dat voorraadassortiment hebben we vanaf 1 januari jl. onze stalen borstweringssteun toegevoegd. Verschillende typen en lengtematen kunnen we nu op zeer korte termijn leveren, zoals de steun type B met kopplaat, en type D met kop- en voetplaat. De stalen borstweringssteunen hebben allemaal een deling en traploos verstelbare spouwankers. Optioneel zijn de steunen te voorzien van een flexibele koppeling t.b.v. betonnen afdekkers, wat de steunen in nog meer situaties toepasbaar maakt.

De steunen zijn goed geconserveerd door een thermische zinklaag die de levensduur waarborgt. Mocht onze standaardsteun in uw situatie niet voldoen, dan kunnen onze technische adviseurs u informeren over alternatieven en samen met u komen tot een maatwerkoplossing.

Als vanouds blijft onze bedrijfsvoering sterk op uw ontzorging gericht. Dat betekent dat wij onze steunen onveranderd blijven leveren inclusief tekeningen, constructieberekeningen en bevestigingsmiddelen.

Voor meer informatie over onze vernieuwde, uitgebreide staalvoorraad kunt u contact opnemen met een van onze verkoopmedewerkers via 033-299 26 00.