Onze verwerkingsadviezen, úw belang:
staalconservering

Vebo verwerkingsadviezen worden met een heel duidelijk doel geschreven: ze zijn van wezenlijk belang bij de verwerking van onze producten. In de praktijk blijkt echter dat door het niet altijd correct opvolgen van deze adviezen faalkosten en/of constructieve klachten kunnen ontstaan. Ter voorkoming hiervan zullen wij in deze en komende uitgaven van onze Vebo Visie E-zine diverse regelmatig terugkerende gevallen onder de loep nemen. Zo kunt u onnodige kosten voorkomen. Immers: onze verwerkingsadviezen, úw belang!

Staalconservering

Deze keer aandacht voor staalconservering. Al onze stalen producten krijgen een effectieve staalconservering. Deze verhindert corrosie door afsluiting van het staal voor het corrosieve klimaat, wat de levensduur van onze producten verlengt. De conservering vervult zijn functie zolang vocht (water) en zuurstof het staal niet bereiken. Daarvoor is het essentieel dat de conservering voldoende dicht is en blijft voor water en zuurstof en voldoende hecht aan de staalconstructie.

Wij willen u wijzen op de mogelijke consequenties van het vermaken van onze producten op bijvoorbeeld de bouwplaats. Het slijpen in de elementen, leidt tot doorbreking van de conserveringslaag, waarmee de garantie op onze producten vervalt! Wij adviseren u dan ook producten opnieuw te laten maken wanneer deze niet voldoen aan de gestelde wensen/eisen. Het vermaken ervan lijkt op dat moment misschien de snelste oplossing, maar kan uiteindelijk corrosie tot gevolg hebben! Het juist toepassen van onze verwerkingsadviezen voorkomt onvoorziene problemen op de bouw en daarmee faalkosten.

Wilt u meer weten of heeft u vragen over onze verwerkingsadviezen, neem dan contact op: info@vebo.nl of 033 – 299 26 00.