Heb je interesse of wil je meer weten?

Bel Martijn Bosman via 085-5000272 of stuur je vraag naar werkenbij@bte.nl Uiteraard zien we ook graag jouw cv tegemoet als je interesse hebt!

Magazijn­medewerker Vebo Staal

Vebo Staal B.V.
Bunschoten-Spakenburg
32 of meer uur
085-5000272
werkenbij@bte.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn Vebo Staal! Vanuit onze locatie in Bunschoten Spakenburg leveren we een ruim assortiment aan stalen producten zoals lateien, ankerrails, geveldragers en klein staalwerk. Samen met Prefab Beton Vebo vormen we ‘Vebo’; een ambitieuze, dynamische en innovatieve onderneming. We maken onderdeel uit van de BTE Groep; een organisatie met gespecialiseerde betonbedrijven zoals Romein, Kemper, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor, Stelcon en Steenhuis.

Wat ga je doen?

In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, het plannen, klaarzetten en verzenden van orders. Een verantwoordelijke job, want de leveringen worden samengesteld uit verschillende stromen én je moet er natuurlijk voor zorgen dat de orders op tijd geleverd worden.  In de praktijk bestaan je taken uit de volgende zaken. Je controleert en zorgt voor een tijdige ontvangst van goederen, klopt er iets niet? Dan heb jij dat direct in de gaten. Je verricht controle tellingen en verzorgt (indien nodig) transportdocumenten. Met behulp van een heftruck/bovenloopkraan verplaats en laad je producten. Je slaat ze op en legt de locatie vast.

Ook administratief sta jij je mannetje. Je bewaakt de voorraad, beheert deze in het ERP systeem, signaleert dreigende tekorten en rapporteert dit aan de leidinggevende. Je bestelt (inden nodig) op afroep op basis van raamcontracten. Daarnaast maak je picklijsten aan in het systeem en bewaakt de geldigheid hiervan. Ook maak je vracht-/expeditiebonnen aan.

Je fungeert als aanspreekpunt voor en onderhoudt contacten met leveranciers

Kortom: we bieden je een leuke en veelzijdige functie in onze magazijn waarin je kunt laten zien dat je over vele talenten beschikt.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde Vmbo-opleiding;
  • Je hebt twee tot vier jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Het magazijn is voor jou een bekend terrein;
  • Je hebt ervaring met ERP-systemen;
  • Je beschikt over een hijsbewijs en/of heftruckcertificaat (of wilt dit behalen).

Naast deze vakinhoudelijke kennis en ervaring vinden wij het belangrijk dat je jezelf herkent in de volgende omschrijving:

  • Je werkt gedisciplineerd en netjes;
  • Je hebt oog voor detail;
  • Je bent in staat om de voortgang van je werk in het vizier te houden.

Wat krijg je terug?

Alle locaties binnen de BTE-Groep, en dus ook Vebo Staal, kennen een informele cultuur waarin naast hard werken ook ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We horen van onze medewerkers regelmatig dat zij ons een goede werkgever vinden. Dat er, via onze eigen BTE Academie, verschillende manieren zijn om je als medewerker te ontwikkelen, zal daarbij zeker een rol spelen. Wij vinden het belangrijk dat je je, ook in de toekomst, kunt blijven ontplooien. Zodat je naast het leveren van een waardevolle bijdrage aan ons bedrijf ook kunt bouwen aan je eigen toekomst. We investeren daarom graag en goed in de verdere opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.

Het staat voor ons buiten kijf dat we je een goed salaris kunnen bieden met als basis de cao voor de Betonproductenindustrie. Een eindejaarsuitkering maakt onderdeel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een collectieve ziektekostenverzekering kun je ook gebruik maken van onze uitruil van regelingen binnen het arbeidsvoorwaardenpakket. Zo kun je (tot op zekere hoogte) je eigen pakket samenstellen.

Vebo biedt prima arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hanteert Vebo de CAO voor de Betonproductenindustrie met daarin o.a. 25 vakantiedagen, 12 ADV- dagen en een eindejaarsuitkering.

Prefab Beton Vebo B.V. levert een wezenlijke bijdrage aan het efficiënt en effectief realiseren van projecten in de bouw. Door het produceren en leveren van kwalitatief hoogstaande producten en het feit dat men de logistiek op en rond de bouw begrijpt, heeft Vebo zich ontwikkeld tot een partner van formaat. Met Vebo Staal B.V. zijn wij in staat het totaalpakket te complementeren met o.a. stalen lateien en geveldragers. Prefab Beton Vebo B.V. en Vebo Staal B.V. maken onderdeel uit van BTE Nederland B.V.

Vebo beschikt op meerdere disciplines over het keurmerk Erkend Leerbedrijf.