Voorraad ‘Staal’ verdubbeld:

nog meer types en hoeveelheden snel te leveren!

In eerder verschenen Vebo Visie e-zines heeft u al kunnen lezen over de uitbreiding van het assortiment staalproducten dat wij uit voorraad kunnen leveren. Specifiek betreft dit stalen lateien en stalen borstweringssteunen.

Met betrekking tot de laatste productgroep, de borstweringssteunen, kunnen we u melden dat de voorraad ruimschoots is verdubbeld, zowel qua types als hoeveelheden. Hiertoe is besloten vanwege de steeds grotere vraag naar Vebo borstweringsteunen en het feit dat wij steeds meer moeite hadden deze vraag te kunnen bijbenen. Dit is nu opgelost. Het blijkt een gat in de markt te zijn dat we nu nog meer types en hoeveelheden snel kunnen leveren, in plaats van dat u rekening moet houden met diverse weken levertijd. En als totaalleverancier leveren wij natuurlijk de benodigde bevestigingsmiddelen uit voorraad mee. Denk hierbij aan de gepatenteerde, los verstelbare spouwankers, bouten, boorankers en flexbeugels om prefab betonnen afdekbanden te kunnen verankeren.

Ook voor de voorraadsteunen kunnen wij de volledige engineering, zoals tekeningen en constructieberekeningen, voor u verzorgen.

Kortere reactietijden, snellere afroep

Vebo Staal springt in op de veranderende behoefte in de markt en werkt aan steeds kortere reactietijden en een snellere afroep. Dit doen we mede door al in het voortraject onze standaardproducten voor te schrijven in het ontwikkeling- en calculatieproces.

Voor een actueel overzicht van de staalproducten op voorraad verwijzen wij u graag naar de productselector Staal. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met een van onze verkoopmedewerkers via 033-299 2600.