Geïnteresseerd?

Stuur dan je cv met motivatie voor 20 mei 2022 per e-mail naar HR via werkenbij@bte.nl. Graag de bijlagen in een docx-extensie of pdf-format toezenden.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maartje Schraven, Communicatie Coördinator, via telefoonnummer 06 – 10 80 93 21.

Voor BTE Nederland B.V. zijn wij op zoek naar een:

Marketingcommunicatie medewerker

Werklocatie

Bunschoten-Spakenburg én werkzaam bij andere bedrijven binnen de BTE Groep.

Uren per week

32 – 40 uur

Wat ga je doen?

Het adviseren en ondersteunen van BTE (met name de businessunit Vebo, Nehobo, Steenhuis en Hercules) op het gebied van (lokale) interne- en externe communicatie, zodanig dat er een bijdrage wordt geleverd aan het behalen van de vastgestelde verkoopdoelstellingen. Het zwaartepunt van de functie ligt op de externe communicatie. Je kunt hierbij denken aan marketingcommunicatie, online communicatie en bijvoorbeeld het organiseren van (klant)evenementen. De communicatie-invulling moet in lijn zijn met het vastgestelde communicatiebeleid van BTE. Daarnaast zal je ingezet worden bij BTE-brede communicatievraagstukken.

Enkele kernactiviteiten:

 • Je draagt bij aan de ontwikkeling en verbetering van het communicatiebeleid.
 • Je stelt (mede) een communicatieplan op en vanuit jouw rol lever je op het gebied van marketingcommunicatie een belangrijke bijdrage aan het marketingplan.
 • Je geeft (zelfstandig) invulling en uitvoering aan het communicatiebeleid en projecten.
 • Je schrijft teksten/redactiewerk voor digitale- en schriftelijke uitingen, zowel intern als extern (van de website tot brochures, rapporten, jaarverslagen en mailings).
 • Organiseren en evalueren van beurzen en evenementen. Je bewaakt communicatie-/projectbudgetten en zorgt voor tijdige en correcte administratie.
 • Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw eigen vakgebied en fungeert als vraagbaak en deskundige op het gebied van in- en externe communicatie.

Je werkt in opdracht van de commercieel manager van de businessunit. Je rapporteert aan de communicatie coördinator van BTE.

Wat vragen wij?

 • Hbo werk- en denkniveau, wat onder meer blijkt uit een afgeronde hbo-opleiding (bij voorkeur op het gebied van communicatie).
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met marketingcommunicatie.
 • Minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift).
 • Inzicht, kennis en ervaring in het communicatieproces en middelen/media.

Competenties:

 • Je bent klantgericht, zowel naar onze interne klanten, alsook de externe contacten.
 • Je hebt oog voor de markt waarin onze organisatie zich begeeft en weet onze waarde binnen de sector verder te benutten middels communicatieactiviteiten.
 • Je weet wat er leeft binnen onze organisatie en je weet hierdoor wanneer je wat en op welke wijze kan presenteren, zodoende dat je een groot bereik realiseert.
 • Je bent vernieuwend en denkt vanuit niet bewandelde paden, waardoor je communicatie-uitingen origineel en pakkend zijn. Je vergroot hierdoor je bereikbaarheid, zowel intern als buiten de organisatie.
 • Je bent goed in staat om te prioriteren in deze veranderende arbeids-/consumentenmarkt en interne organisatie en stelt jezelf doelen en de benodigde acties, tijd en middelen om deze doelen te verwezenlijken.

Wat krijg je terug?

Alle locaties binnen BTE kennen een informele cultuur waarin inzet wordt gewaardeerd en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We vinden medewerkerstevredenheid belangrijk en worden door onze medewerkers positief gewaardeerd. Dat er, via onze eigen BTE Academie, verschillende manieren zijn om je als medewerker te ontwikkelen zal daarbij zeker een rol spelen. Wij vinden het belangrijk dat je je, ook in de toekomst, kunt blijven ontplooien. Zodat je naast het leveren van een waardevolle bijdrage aan ons bedrijf ook kunt bouwen aan je eigen toekomst. We investeren daarom graag en goed in de verdere opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.

Het staat voor ons buiten kijf dat we je een goed salaris kunnen bieden met als basis de cao voor de Betonproductenindustrie. Een eindejaarsuitkering maakt onderdeel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een collectieve ziektekostenverzekering kun je ook gebruik maken van onze uitruil van regelingen binnen het arbeidsvoorwaardenpakket. Zo kun je (tot op zekere hoogte) je eigen pakket samenstellen.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op de externe kandidaat.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vebo biedt prima arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hanteert Vebo de CAO voor de Betonproductenindustrie met daarin o.a. 25 vakantiedagen, 12 ADV- dagen en een eindejaarsuitkering.

Prefab Beton Vebo B.V. levert een wezenlijke bijdrage aan het efficiënt en effectief realiseren van projecten in de bouw. Door het produceren en leveren van kwalitatief hoogstaande producten en het feit dat men de logistiek op en rond de bouw begrijpt, heeft Vebo zich ontwikkeld tot een partner van formaat. Met Vebo Staal B.V. zijn wij in staat het totaalpakket te complementeren met o.a. stalen lateien en geveldragers. Prefab Beton Vebo B.V. en Vebo Staal B.V. maken onderdeel uit van BTE Nederland B.V.

Vebo beschikt op meerdere disciplines over het keurmerk Erkend Leerbedrijf.