Huisstijl Vebo nu ook ‘BTE-proof’

Nadat bij onze BTE-collega’s De Meteoor, Lodewikus, Stelcon en Kemper een nieuwe huisstijl is geïntroduceerd, is dit nu ook bij Vebo gebeurd. Onze nieuwe huisstijl zorgt voor een goede herkenbaarheid en een naadloze aansluiting bij de andere BTE-bedrijven.
Er is onder andere gekozen voor een nieuw en herkenbaar logo, dat vanwege de gekozen vorm goed in het huidige tijdsbeeld past: forse letters met een subtiele ronding in de hoeken, wat zorgt voor een stevige en toch vriendelijke uitstraling.
Het basislogo is blauw en wordt gebruikt voor corporate communicatie en (specifieke) uitingen met betrekking tot prefab beton. Voor uitingen met betrekking tot staal wordt een rode logovariant gebruikt.

De nieuwe huisstijl zal te zien zijn in alle denkbare uitingen. Zo is de website van Vebo inmiddels getransformeerd in de huidige huisstijl. En ook de Vebo Visie E-zine is natuurlijk onder handen genomen! Alle overige communicatiemiddelen zullen volgens een vaste en herkenbare vorm worden ontworpen, waarbij de boodschap van Vebo als dé aanbieder van totaaloplossingen te allen tijde wordt benadrukt.