De Vebo Productselector:
altijd aantoonbaar actueel

De Vebo Productselector is veruit het meest geraadpleegde onderdeel van onze website. En dat is niet voor niets. De gekozen opbouw van de Productselector zorgt ervoor dat niet meer dan drie muisklikken nodig zijn om te komen tot het product van uw keuze. Is dit eenmaal gevonden, dan kunnen alle ins en outs van het product worden ingezien: verwerkingsadviezen, details, technische gegevens en het bestek. Er is een rechtstreekse koppeling van de Productselector met de bibliotheek van Bouwconnect en het is zelfs mogelijk om de output van het gewenste product in 3D binnen te halen. Die kunt u dan in uw eigen bedrijfssoftware laten meelopen. Denk hierbij aan de actuele toepassing van integratie binnen bijvoorbeeld BIM.

Behalve de genoemde functionaliteiten is er nóg een reden onze Productselector te bezoeken. Hier vindt u namelijk altijd ons actuele standaard productaanbod. Alle standaardtypen worden specifiek benoemd. Dit standaardassortiment is geen vast gegeven, integendeel! Recent zijn in uw en ons belang een aantal standaardproducten afgevoerd, dit vanwege een wijziging binnen het laatste Bouwbesluit. Wanneer er sprake is van een toenemende vraag naar producten, wordt ervoor gekozen deze specifieke producten toe te voegen aan het standaardassortiment. Dit heeft onder andere plaatsgevonden met een aantal types van onze vlakke trappen. Overigens, voor relaties die nog beschikken over onze papieren documentatie, let op: dit is níét het actuele aanbod!

Kortom, voor ons actuele aanbod – of voor de ins en outs van onze standaardproducten – gaat u naar onze Productselector via onderstaande knoppen… Beter nog: plaats ’m onder uw ‘Favorieten’. Zo bent u altijd aantoonbaar actueel!