1 of 100 balkons? U heeft de keus

Van oudsher staat Vebo bekend als dé prefabbetonspecialist van Nederland. Ook in de traditionele balkons (en uiteraard ook de galerijplaten) hebben we een onovertroffen keus. Standaard of speciaal voor uw project ontworpen, geëngineerd en geproduceerd. Van één exemplaar tot honderd(en) stuks, bij balkonspecialist Vebo heeft u alle keus.

Gegarandeerd dat een gesprek met Vebo een oplossing biedt voor uw ‘balkonprobleem’. Inderdaad, ‘balkonprobleem’ tussen aanhalingstekens, want Vebo ontwerpt, tekent, rekent en overlegt net zolang totdat het juiste type met het juiste design en de juiste ophanging productiegereed in ons CAD-systeem staat. Dankzij onze grote technische expertise bieden we voor prefab balkons de breedste keuze en de slimste toepassings- en verankeringsmogelijkheden. En daardoor ook de meest economische oplossingen, zodat u scherp kunt inkopen en niet betaalt voor overprestatie.

We leveren balkonelementen met stekken, console-ophangsystemen, met of zonder koudebrugonderbreking. En uiteraard kunnen we elk ophangsysteem van externe leveranciers in onze balkonelementen implementeren, denk bijvoorbeeld aan de verschillende (Isokorf-)systemen van Schöck.

Altijd een geschikte ophanging