vebo
13-jun-2024 15:42:57

Open Dag 29 juni

Open Dag-Nieuws

Vebo Beton en Staal zet onder de noemer ‘De kracht van Vebo’ op 29 juni van 10.00 tot 14.00 uur de deuren open voor een unieke kennismaking. Vebo is al vele tientallen jaren in Bunschoten gevestigd en vindt het belangrijk om de banden met mensen uit de buurt aan te halen. 

Met een rijke geschiedenis van 68 jaar heeft Vebo zich gepositioneerd tot dé toonaangevende speler op de Nederlandse markt van hoogwaardige (sier)beton- en metaalproducten, in met name de woning- en utiliteitsbouw. De prefab betonproducten en ondersteunende staalproducten van Vebo bieden tal van mogelijkheden voor individueel vormgegeven architectuur. Vebo's expertise in prefab beton is te zien in enkele van de meest indrukwekkende en spraakmakende bouwwerken in Nederland. 

In een industrie die voortdurend evolueert, blijft Vebo vooroplopen door constant te innoveren. Het bedrijf investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe, duurzame oplossingen te vinden. 

Kortom, een bedrijf waar veel gebeurt en zeker de moeite waard is om een uniek kijkje in de keuken te komen nemen.

Ook aan de jongste bezoekers is gedacht, er zijn diverse activiteiten voor kinderen, waaronder springkussen, speurtocht, een beton workshop en meer. Verder is er een educatief aspect: laten zien wat Vebo doet en wat er komt kijken bij het maken van de producten.

Iedereen is van harte welkom!

‹ Vorige blog Volgende blog ›