Header-open-dag

 

Vebo Beton en Staal zet onder de noemer ‘De kracht van Vebo’ op 29 juni van 10.00 tot 14.00 uur de deuren open voor een unieke kennismaking. Vebo is al vele tientallen jaren in Bunschoten gevestigd en vindt het belangrijk om de banden met mensen uit de buurt aan te halen. 

Met een rijke geschiedenis van 68 jaar heeft Vebo zich gepositioneerd tot dé toonaangevende speler op de Nederlandse markt van hoogwaardige (sier)beton- en metaalproducten, in met name de woning- en utiliteitsbouw. De prefab betonproducten en ondersteunende staalproducten van Vebo bieden tal van mogelijkheden voor individueel vormgegeven architectuur. Vebo's expertise in prefab beton is te zien in enkele van de meest indrukwekkende en spraakmakende bouwwerken in Nederland. 

In een industrie die voortdurend evolueert, blijft Vebo vooroplopen door constant te innoveren. Het bedrijf investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe, duurzame oplossingen te vinden. 

Kortom, een bedrijf waar veel gebeurt en zeker de moeite waard is om een uniek kijkje in de keuken te komen nemen.

Ook aan de jongste bezoekers is gedacht, er zijn diverse activiteiten voor kinderen, waaronder springkussens, speurtocht, een beton workshop en meer. Verder is er een educatief aspect: laten zien wat Vebo doet en wat er komt kijken bij het maken van de producten.

Iedereen is van harte welkom!

Sterke staaltjes van krachtpatser Kevin Hazeleger

Kennismaken met een van de sterkste mannen van Nederland? Dat kan op de open dag van Vebo Beton en Staal op zaterdag 29 juni. Kevin Hazeleger, tweede bij de laatste Sterkste Man van Nederland-wedstrijd èn werkzaam bij Vebo, laat die dag een paar sterke staaltjes zien. Zo zal Kevin om 11.30 en 13.00 uur een demonstratie vrachtwagen trekken geven.

Volg Kevin op Instagram: kevin_hazeleger94

Kevin Hazeleger

Werken bij Vebo

De open dag is een mooie gelegenheid om te zien hoe divers Vebo is. We hebben tal van mogelijkheden voor een leuke baan en een mooie carrière in een sector met veel uitdagingen.

Vebo is continu op zoek naar gedreven en enthousiaste mannen én vrouwen. Iets voor jou? Bekijk de mogelijkheden of stuur een open sollicitatie.

aart wim heinen-1

Veelgestelde vragen

Iedereen is welkom. 

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 29 juni van 10.00 tot 14.00 uur. Vebo is gevestigd aan de Röntgenweg 3 in Bunschoten.

Zeker! Kinderen zijn ook van harte welkom.
Speciaal voor hen zijn er ook leuke activiteiten zoals springkussens, schminken, knutselhoek en nog veel meer.

Ja, dat mag. 
We verwachten wel dat bij het delen van de foto's op bijvoorbeeld social media de geldende privacyregels in acht worden genomen.