vebo
16-mei-2024 11:39:58

We ontzorgen graag en kunnen snel leveren bij Vebo Staal

Vebo ken je misschien van het uitgebreide pakket prefab betonproducten, maar wij hebben ook een levendige afdeling die stalen lateien, geveldragers en borstweringssteunen levert. Wij engineeren al onze producten zelf bij Vebo Staal. Zo kunnen we instaan voor de kwaliteit die we leveren. Bij de producten leveren we ook de bevestigingsmiddelen mee. Wij ontzorgen de klant graag.

Magazijn-Staal-pakket

Onze producten staan in stellingen binnen, zodat de kans op beschadigingen en weersinvloeden te verwaarlozen is. Elk pallet dat wij van onze leveranciers binnen krijgen, controleren we op aantallen en eventuele beschadigingen. Ook scannen we ze op locatie. Zo weten we precies waar de producten liggen en kunnen we snel laden.

Als wij een pakket met lateien of geveldragers moeten leveren, pakken we de bevestigingsmiddelen erbij en kunnen we alles tegelijk naar de bouw verzenden. Zo blijft het tempo op de bouwplaats er goed in.

Oh ja, we hebben ook verzinkte en RAL 7016 standaard lateien in vele maten. We kunnen ze razendsnel uit de voorraad halen en leveren. Wil je een andere kleur? Vebo Staal heeft nauwe contacten met de coaterij en kan ze in elke gewenste kleur voor je laten coaten.

 

‹ Vorige blog Volgende blog ›