Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV met motivatie per e-mail naar de afdeling HR via: werkenbij@bte.nl.
Graag de bijlagen in een docx-extensie of pdf-format toezenden.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met:

Tijmen Ruizendaal:
Tel.: 06-295 687 08

Voor Prefab Beton Vebo zijn wij op zoek naar een:

Teamleider Mallenmakerijen

Ervaren leidinggevende met kennis van malproductie, verspaning en CAD-tekenen.

fulltime (40 uur/week)

Werklocatie

Bunschoten-Spakenburg

Wie zijn wij?

Wij zijn Prefab Beton Vebo! Vanuit onze locatie in Bunschoten Spakenburg leveren we vrijwel onbegrensd assortiment aan prefab betonproducten. Samen met Vebo Staal vormen we ‘Vebo’; een ambitieuze, dynamische en innovatieve onderneming. We maken onderdeel uit van de BTE Groep; een organisatie met gespecialiseerde betonbedrijven zoals Romein, Kemper, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor, Stelcon en Steenhuis.

Wat ga je doen?

Als Teamleider Mallemakerijen geef je leiding aan de medewerkers van de afdelingen Mallenmakerij Staal, Mallenmakerij Hout en aan de Mallencoördinator. Je bent verantwoordelijk voor het (laten) plannen ontwerpen, ontwikkelen, produceren en tijdig beschikbaar (laten) stellen van stortmallen voor de productieafdelingen.

Vanuit jouw rol bewaak en controleer je de orde, naleving van regels, netheid en veiligheid op de werkplekken. Je maakt melding van (bijna) ongevallen, onveilige situaties en ziet toe op het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. In samenspraak met de afdeling Inkoop bestel je de mallen bij externe mallenleveranciers. Het mallenproces wordt op kwantiteit en kwaliteit door jou gevolgd.
Als Teamleider coördineer, coach en motiveer je het team. Je plant en bewaakt de personele capaciteit om de beoogde output te behalen en creëert een prettige werksfeer.

Je stuurt de Mallencoördinator aan om – in overleg met Bedrijfsbureau/Planning- de mallenplanning uit te werken en zo tot een juiste werkverdeling onder de interne/externe mallenmakerijen te komen. Je draagt daarnaast zorg voor het vervaardigen, assembleren en onderhouden van mallen en hulpstukken door het verrichten van verspanende- en niet verspanende bewerkingen met behulp van metaalbewerkingsmachines/houtbewerkingsmachines en handgereedschappen.

Kortom: je geeft op krachtige wijze invulling aan een veelzijdige functie waarin je veel van je ervaring, leiderschapskwaliteiten, technische kennis en persoonlijkheid kwijt kunt. Je rapporteert aan de Plantmanager.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau (aangevuld met een afgeronde hbo-opleiding).
  • Je hebt minimaal vijf jaar vergelijkbare leidinggevende werkervaring.
  • Je hebt kennis van malproductie- en verspanende technieken.
  • Je bent goed bekend met CAD-tekenen

Naast deze vakinhoudelijke technische kennis en ervaring vinden wij het belangrijk dat je jezelf herkent in de volgende eigenschappen:

  • Je bent goed in het geven van richting en sturing aan een groep; je stimuleert samenwerkingsverbanden tussen groepsleden om zo de doelstellingen te bereiken.
  • Je weet de voortgang van processen, taken, activiteiten en/of verantwoordelijkheden te bewaken. Dit geldt voor zowel je medewerkers als jezelf.
  • Je bent in staat feiten en mogelijke handelswijzen (in het licht van de juiste criteria) tegen elkaar af te wegen.
  • Je bedenkt originele of nieuwe ideeën en oplossingen; je vindt invalshoeken die afwijken van gevestigde denkpatronen.

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Wat krijg je terug?

Alle locaties binnen de BTE-Groep, en dus ook Prefab Beton Vebo, kennen een informele cultuur waarin naast hard werken ook ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We horen van onze medewerkers regelmatig dat zij ons een goede werkgever vinden. Dat er, via onze eigen BTE Academie, verschillende manieren zijn om je als medewerker te ontwikkelen zal daarbij zeker een rol spelen. Wij vinden het belangrijk dat je je, ook in de toekomst, kunt blijven ontplooien. Zodat je naast het leveren van een waardevolle bijdrage aan ons bedrijf ook kunt bouwen aan je eigen toekomst. We investeren daarom graag en goed in de verdere opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.

Het staat voor ons buiten kijf dat we je een goed salaris kunnen bieden met als basis de cao voor de Betonproductenindustrie. Een eindejaarsuitkering maakt onderdeel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een collectieve ziektekostenverzekering kun je ook gebruik maken van onze uitruil van regelingen binnen het arbeidsvoorwaardenpakket. Zo kun je (tot op zekere hoogte) je eigen pakket samenstellen.

Geïnteresseerd?

Stuur dan vóór 28 januari 2021 je CV met motivatie per e-mail naar HR via werkenbij@bte.nl. Graag de bijlagen in een docx-extensie of pdf-format toezenden. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Tijmen Ruinzendaal of Jaap Wolfert, Plantmanager, via telefoonnummer 06 – 2956 8708. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op de externe kandidaat.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld; de werving verloopt via Actief Werkt.

Vebo biedt prima arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hanteert Vebo de CAO voor de Betonproductenindustrie met daarin o.a. 25 vakantiedagen, 12 ADV- dagen en een eindejaarsuitkering.

Prefab Beton Vebo B.V. levert een wezenlijke bijdrage aan het efficiënt en effectief realiseren van projecten in de bouw. Door het produceren en leveren van kwalitatief hoogstaande producten en het feit dat men de logistiek op en rond de bouw begrijpt, heeft Vebo zich ontwikkeld tot een partner van formaat. Met Vebo Staal B.V. zijn wij in staat het totaalpakket te complementeren met o.a. stalen lateien en geveldragers. Prefab Beton Vebo B.V. en Vebo Staal B.V. maken onderdeel uit van BTE Nederland B.V.

Vebo beschikt op meerdere disciplines over het keurmerk Erkend Leerbedrijf.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.