Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV met motivatie per e-mail naar de afdeling HR via: werkenbij@bte.nl.
Graag de bijlagen in een docx-extensie of pdf-format toezenden.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met:

Tijmen Ruizendaal
Plantmanager
Tel: 06-29568708

Wij zijn Prefab Beton Vebo! Vanuit onze locatie in Bunschoten-Spakenburg leveren we vrijwel onbegrensd assortiment aan prefab betonproducten. Samen met Vebo Staal vormen we ‘Vebo’; een ambitieuze, dynamische en innovatieve onderneming. We maken onderdeel uit van de BTE Groep; een organisatie met gespecialiseerde betonbedrijven zoals Romein, Kemper, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor, Stelcon en Steenhuis.

Wij zijn op zoek naar een:

Teamleider Logistiek

Werklocatie

Bunschoten-Spakenburg

Wat ga je doen?

In deze uitdagende functie speel je een belangrijke rol. Je gaat zorgdragen voor de aansturing van je team en zorgt voor een efficiënte opslag en tijdige afvoer van grondstoffen halffabricaten en eindproducten. Dat doe je uiteraard conform onze eisen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit, levertijd en kosten. Je bent (op termijn) niet alleen verantwoordelijk voor de expeditie, maar ook voor de complete logistiek binnen ons bedrijf. Je houdt je (in overleg met de leidinggevende) bezig met de planning, de werkverdeling en de afroeptermijnen. Voor je team ben je een coach, coördinator én motivator. Je bewaakt de personele capaciteit en creëert een prettige werksfeer. Daarnaast ben je o.a. contactpersoon voor de afdeling Inkoop en verzorg je de transportdocumenten. Kortom: een functie waarin je veel van je organisatietalent, leiderschapskwaliteiten, verantwoordelijkheid en ambitie kwijt kunt.

Je rapporteert aan de Plantmanager.

Wat breng je mee?

  • Je hebt Mbo+ werk- en denkniveau, en een succesvol afgeronde mbo-opleiding (niveau 4).
  • Je beschikt over minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie.
  • Het bezitten van een heftruck-certificaat is gewenst. Heb je deze niet, dan vragen we je deze te gaan behalen.
  • Kennis van People Management en logistieke/IT systemen als ERP/WMS is een sterke pre.
  • Je bent in staat om richting en sturing te geven aan een groep; je stimuleert samenwerkingsverbanden tussen groepsleden om doelstellingen te bereiken.
  • Je bepaalt doelen, prioriteiten en benodigde acties; je kunt tijd en middelen aangeven om deze doelen te verwezenlijken.
  • Je kunt de voortgang van processen, taken of activiteiten van medewerkers (én je eigen werkzaamheden en verantwoordelijkheden) bewaken.

Een digitaal assessment (TMA) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Wat krijg je terug?

Alle locaties binnen de BTE Groep, en dus ook Prefab Beton Vebo, kennen een informele cultuur waarin naast hard werken ook ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We horen van onze medewerkers regelmatig dat zij ons een goede werkgever vinden. Dat er, via onze eigen BTE Academie, verschillende manieren zijn om je als medewerker te ontwikkelen zal daarbij zeker een rol spelen. Wij vinden het belangrijk dat je je, ook in de toekomst, kunt blijven ontplooien. Zodat je naast het leveren van een waardevolle bijdrage aan ons bedrijf ook kunt bouwen aan je eigen toekomst. We investeren daarom graag en goed in de verdere opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Het staat voor ons buiten kijf dat we je een goed salaris kunnen bieden met als basis de cao voor de Betonproductenindustrie. Een eindejaarsuitkering maakt onderdeel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een collectieve ziektekostenverzekering kun je ook gebruik maken van onze uitruil van regelingen binnen het arbeidsvoorwaardenpakket.

Geïnteresseerd?

De werving verloopt via Actief Werkt. Ben je geïnteresseerd in de functie? Stuur dan je CV met motivatie per e-mail naar HR via werkenbij@bte.nl. Graag de bijlagen in een docx-extensie of pdf-format toezenden. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Tijmen Ruizendaal, Plantmanager, via telefoonnummer 06- 2956 8708. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op de externe kandidaat.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vebo biedt prima arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hanteert Vebo de CAO voor de Betonproductenindustrie met daarin o.a. 25 vakantiedagen, 12 ADV- dagen en een eindejaarsuitkering.

Prefab Beton Vebo B.V. levert een wezenlijke bijdrage aan het efficiënt en effectief realiseren van projecten in de bouw. Door het produceren en leveren van kwalitatief hoogstaande producten en het feit dat men de logistiek op en rond de bouw begrijpt, heeft Vebo zich ontwikkeld tot een partner van formaat. Met Vebo Staal B.V. zijn wij in staat het totaalpakket te complementeren met o.a. stalen lateien en geveldragers. Prefab Beton Vebo B.V. en Vebo Staal B.V. maken onderdeel uit van BTE Nederland B.V.

Vebo beschikt op meerdere disciplines over het keurmerk Erkend Leerbedrijf.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.