Modernisering 83 eengezins- en seniorenwoningen ‘Oeverloper’ in Dronten, uitgevoerd door Mateboer Bouw bv, ontworpen door Atelier VHGP.

Producten van Vebo Beton & Staal zijn van oudsher veel in de nieuwbouw te vinden. Waar bouwend Nederland misschien nog onvoldoende bij stilstaat, is dat ook de renovatiesector kan profiteren van onze diensten. Zoals bij het moderniseringsproject ‘Oeverloper’ waarbij Vebo Beton is ingeschakeld. Behalve moderniseringen aan de binnenzijde is ook de buitenzijde flink aangepakt: nieuwe dakbedekking, nieuw opgemetselde buitenschil enzovoort. Vebo leverde stoepplaten, verticale sierelementen die naast de voordeuren van de eengezinswoningen zijn geplaatst, en raamdorpels in standaard en buitenstandaard.

voor-IMG_0725

Voor…

na-IMG_4034

Na…

Planning is cruciaal bij een project waarbij de bewoners in hun huis blijven. Projectleider Gerard Harderwijk: “Spreek je met een bewoner af dat iets vandaag klaar is, dan móét dat ook die dag, wat er ook gebeurt. En daarin kan Vebo prima mee. We hebben ruime ervaring met hen. Zo hebben we een soortgelijk project in Almere afgerond, waar Vebo ook heel veel heeft geleverd. Dat project duurde vier jaar. Dan weet je inmiddels wel wat je aan elkaar hebt. Dat was dan ook een van de redenen om hier in Dronten weer met Vebo in zee te gaan.”