Heb je interesse of wil je meer weten?

Bel Martijn Bosman via 085-5000272 of stuur je vraag naar werkenbij@bte.nl Uiteraard zien we ook graag jouw cv tegemoet als je interesse hebt!

Projectcoördinator

Vebo Staal B.V.
Bunschoten-Spakenburg
24 uur
085-5000272
werkenbij@bte.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn Vebo Staal! Vanuit onze locatie in Bunschoten Spakenburg leveren we een ruim assortiment aan stalen producten zoals lateien, ankerrails, geveldragers en klein staalwerk. Samen met Prefab Beton Vebo vormen we ‘Vebo’; een ambitieuze, dynamische en innovatieve onderneming. We maken onderdeel uit van de BTE Groep; een organisatie met gespecialiseerde betonbedrijven zoals Romein, Kemper, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor, Stelcon en Steenhuis.

Wat ga je doen?

In deze coördinerende functie ondersteun je bij de coördinatie en aansturing van (potentiële) afleveringsopdrachten. Je zorgt ervoor dat deze binnen de gestelde tijd afgerond zijn. In de praktijk betekent dit dat je leverschema’s en voortgangsschema’s aanmaakt. Je analyseert de levertijden, stelt de haalbaarheid van opdrachten vast en bepaalt de consequenties voor het projectverloop. Je signaleert knelpunten en implementeert voorstellen ten behoeve van verbetering van de efficiëntie en kosten en rapporteert hierover aan de leidinggevende. Maar ook communicatief verwachten we veel van je. Je zorgt voor tijdige communicatie betreffende de voortgangsschema’s en leverschema’s, zowel binnen de organisatie als naar onze klanten. Je coördineert planningsactiviteiten ten behoeve van werkvoorbereiding. Tenslotte doe je verbetervoorstellen in het geval van corrigerende maatregelen. Professioneel als je bent, zorg je ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen binnen je eigen vakgebied. Je weet anderen hiervoor te enthousiasmeren.

Kortom: we bieden je een uitdagende functie waarin je je kunt laten zien wat je in je mars hebt.  

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde Mbo-opleiding (niveau 4) (bij voorkeur in een bouwkundige richting);
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Projectondersteuning kent voor jou geen geheimen meer.
  • Je hebt kennis van relevante systemen zoals MS Office en ERP-systemen.

Naast deze vakinhoudelijke kennis en ervaring vinden wij het belangrijk dat je jezelf herkent in de volgende omschrijving:

  • Je gaat voor resultaat;
  • Je kunt goed plannen en organiseren;
  • Je bent in staat controle te houden en overzicht te hebben over de voortgang van (project)werkzaamheden.

Wat krijg je terug?

Alle locaties binnen de BTE-Groep, en dus ook Vebo Staal, kennen een informele cultuur waarin naast hard werken ook ruimte is voor  persoonlijke ontwikkeling. We horen van onze medewerkers regelmatig dat zij ons een goede werkgever vinden. Dat er, via onze eigen BTE Academie, verschillende manieren zijn om je als medewerker te ontwikkelen, zal daarbij zeker een rol spelen. Wij vinden het belangrijk dat je je, ook in de toekomst, kunt blijven ontplooien. Zodat je naast het leveren van een waardevolle bijdrage aan ons bedrijf ook kunt bouwen aan je eigen toekomst. We investeren daarom graag en goed in de verdere opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.

Het staat voor ons buiten kijf dat we je een goed salaris kunnen bieden met als basis de cao voor de Betonproductenindustrie. Een eindejaarsuitkering maakt onderdeel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een collectieve ziektekostenverzekering kun je ook gebruik maken van onze uitruil van regelingen binnen het arbeidsvoorwaardenpakket. Zo kun je (tot op zekere hoogte) je eigen pakket samenstellen.

Vebo biedt prima arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hanteert Vebo de CAO voor de Betonproductenindustrie met daarin o.a. 25 vakantiedagen, 12 ADV- dagen en een eindejaarsuitkering.

Prefab Beton Vebo B.V. levert een wezenlijke bijdrage aan het efficiënt en effectief realiseren van projecten in de bouw. Door het produceren en leveren van kwalitatief hoogstaande producten en het feit dat men de logistiek op en rond de bouw begrijpt, heeft Vebo zich ontwikkeld tot een partner van formaat. Met Vebo Staal B.V. zijn wij in staat het totaalpakket te complementeren met o.a. stalen lateien en geveldragers. Prefab Beton Vebo B.V. en Vebo Staal B.V. maken onderdeel uit van BTE Nederland B.V.

Vebo beschikt op meerdere disciplines over het keurmerk Erkend Leerbedrijf.