Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV met motivatie per e-mail naar hrm@bte.nl. Graag de bijlagen in een docx-extensie of pdf-format toezenden.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met:

De heer H.A.E. (Harm) van Twillert
Teamleider Werkvoorbereiding
Tel: 033 – 2992646.

BTE Nederland B.V. is een ambitieus, dynamisch en innovatief bedrijf met verschillende vestigingen in Nederland. De BTE Groep is ontstaan uit gespecialiseerde betonbedrijven en productielocaties. We richten ons op het ontwikkelen en vervaardigen van geprefabriceerde betonproducten en aanverwante oplossingen. Al vele jaren zijn we succesvol in de sectoren infra, civiele bouw, rail, de agrarische markt en woning- en utiliteitsbouw. Vanuit toonaangevende merken, zoals Romein, Kemper, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor, Stelcon, Gelissen en Vebo, speelt de BTE Groep een belangrijke rol binnen de bouwsector. Niet alleen in Nederland, maar ook elders in Europa. Door slim samenwerken en daarbij een voortrekkersrol in de markt te spelen, bieden we altijd een hoogwaardig en eigentijds product. Met respect voor mens en milieu. Wij zien het dan ook als onze grootste uitdaging om er voor te zorgen dat beton in de toekomst het duurzaamste bouwmateriaal wordt. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij BTE hoog in het vaandel. Om ons succes in de toekomst nog verder te vergroten, zoeken wij talent zoals jou!

Woning- en utiliteitsbouw
Prefab Beton Vebo B.V. biedt een scala aan producten en oplossingen in prefab beton voor gevels en gebouwen in de woning- en utiliteitsbouw. Vebo onderscheidt zich door just-in-time maatwerkproducten te leveren waar mogelijk op basis van standaardproducten. Vebo maakt onderdeel uit van de BTE Groep.

Voor Prefab Beton Vebo B.V. zijn wij op zoek naar een:

Projectbegeleider

Fulltime dienstverband

Werklocatie

Bunschoten – Spakenburg

 

Ben jij een ervaren professional op het gebied van tekenwerk van prefab betonconstructies en word je graag uitgedaagd in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je wordt belast met de begeleiding van tekenprojecten. Je bent verantwoordelijk voor alle aspecten van het tekenpakket, alsmede voor de uitbesteding van tekenwerk. Je stuurt tekenprojecten aan, voert overleg met klanten en verzorgt nacalculaties. Verder maak en beheer je leverschema’s.

Je rapporteert aan de Teamleider Werkvoorbereiding.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde opleiding bouwkunde minimaal op mbo-niveau.
  • Ervaring met prefab betonconstructies bij voorkeur opgedaan binnen de betonproductenbranche.
  • Ervaring met Autocad en bij voorkeur ook met Tekla Structures.
  • Communicatief en analytisch vaardig, alsmede een goede beheersing van de Engelse taal.

Wat bieden wij jou?

In Dodewaard is het hoofdkantoor van BTE gevestigd. De organisatie heeft negen locaties in Nederland, waaronder Prefab Beton Vebo B.V. en telt ruim 1000 medewerkers. BTE kent een informele cultuur waarin naast hard werken ook ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Naast goed werkgeverschap en ontwikkelmogelijkheden via onze eigen BTE Academie bieden wij een goed salaris met als basis de cao voor de Betonproductenindustrie. Een eindejaarsuitkering maakt onderdeel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je naast de collectieve ziektekostenverzekering ook gebruik kunt maken van onze uitruil van regelingen binnen het arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vebo biedt prima arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hanteert Vebo de CAO voor de Betonproductenindustrie met daarin o.a. 25 vakantiedagen, 12 ADV- dagen en een eindejaarsuitkering.

Prefab Beton Vebo B.V. levert een wezenlijke bijdrage aan het efficiënt en effectief realiseren van projecten in de bouw. Door het produceren en leveren van kwalitatief hoogstaande producten en het feit dat men de logistiek op en rond de bouw begrijpt, heeft Vebo zich ontwikkeld tot een partner van formaat. Met Vebo Staal B.V. zijn wij in staat het totaalpakket te complementeren met o.a. stalen lateien en geveldragers. Prefab Beton Vebo B.V. en Vebo Staal B.V. maken onderdeel uit van BTE Nederland B.V.

Vebo beschikt op meerdere disciplines over het keurmerk Erkend Leerbedrijf.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.