• Prefab Beton Vebo B.V.
 • Bunschoten
 • 40 uur
 • Martin van Zanten: 06-2223 5525
 • werkenbij@bte.nl 

Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV met motivatie per e-mail naar HRM via werkenbij@bte.nl. Graag de bijlagen in een docx-extensie of pdf-format toezenden. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Martin van Zanten, Manager Operations, via telefoonnummer 06-2223 5525.

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op de externe kandidaat.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Woning- en utiliteitsbouw

Prefab Beton Vebo B.V. biedt een scala aan producten en oplossingen in prefab beton voor gevels en gebouwen in de woning- en utiliteitsbouw. Vebo onderscheidt zich door just-in-time maatwerkproducten te leveren waar mogelijk op basis van standaardproducten. Vebo maakt onderdeel uit van de BTE Groep.

Wij zijn voor onze locatie in Bunschoten-Spakenburg op zoek naar een:

Projectleider Lean Six Sigma

Fulltime dienstverband

Werklocatie

Bunschoten-Spakenburg

Ben jij een ervaren (Technisch) Projectleider op het gebied van Lean Six Sigma en word je graag uitgedaagd in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Het aandragen van oplossingen en het uitvoeren en bewaken van (deel)projecten ten behoeve van uitbreiding en optimalisatie van de fabriek en fabrieksomgeving zodat deze toekomstbestendig zijn en bijdragen aan realisatie van de organisatiedoelstellingen.

Enkele kernactiviteiten:

 • selectie maken van de beste en juiste projecten, samen met het Operationeel Team van Vebo;
 • implementeren van procesverbeteringen binnen de organisatie, dit door deel te nemen aan projectteams (of deze aan te sturen);
 • bewaken en rapporteren van de voortgang en realisatie van het (deel)project en zorgen voor een sluitende administratie van alle benodigde gegevens;
 • trainen/opleiden van collega’s tot LSS White Belt en/of LSS Yellow Belt.

Je rapporteert aan de Manager Operations.

Wat vragen wij?

 • hbo werk- en denkniveau, aangevuld met een succesvol afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in een technische richting;
 • minimaal gecertificeerd LSS Green Belt of bereid deze training te volgen (LSS Black Belt is een pre);
 • minimaal 2-4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • affiniteit met een technische (productie)omgeving.

Competenties:

 • de voortgang van processen, taken of activiteiten van medewerkers en de eigen werkzaamheden en verantwoordelijkheden bewaken;
 • problemen signaleren, belangrijke informatie herkennen, relevante gegevens zoeken en hiertussen verbanden leggen, mogelijke oorzaken van problemen zien;
 • concrete en gerichte acties ondernemen om doelstellingen te behalen of te overstijgen.

Wat bieden wij jou?

In Dodewaard is het hoofdkantoor van BTE gevestigd. De organisatie heeft negen locaties in Nederland, waaronder Prefab Beton Vebo B.V., en telt ruim 1000 medewerkers. BTE kent een informele cultuur waarin naast hard werken ook ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Naast goed werkgeverschap en ontwikkelmogelijkheden via onze eigen BTE Academie bieden wij een goed salaris met als basis de cao voor de Betonproductenindustrie. Een eindejaarsuitkering maakt onderdeel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je naast de collectieve ziektekostenverzekering ook gebruik kunt maken van onze uitruil van regelingen binnen het arbeidsvoorwaardenpakket.

Vebo biedt prima arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hanteert Vebo de CAO voor de Betonproductenindustrie met daarin o.a. 25 vakantiedagen, 12 ADV- dagen en een eindejaarsuitkering.

Prefab Beton Vebo B.V. levert een wezenlijke bijdrage aan het efficiënt en effectief realiseren van projecten in de bouw. Door het produceren en leveren van kwalitatief hoogstaande producten en het feit dat men de logistiek op en rond de bouw begrijpt, heeft Vebo zich ontwikkeld tot een partner van formaat. Met Vebo Staal B.V. zijn wij in staat het totaalpakket te complementeren met o.a. stalen lateien en geveldragers. Prefab Beton Vebo B.V. en Vebo Staal B.V. maken onderdeel uit van BTE Nederland B.V.

Vebo beschikt op meerdere disciplines over het keurmerk Erkend Leerbedrijf.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.