Ons witte beton nóg witter

Sinds jaar en dag kan Vebo betonproducten leveren in een mooie lichtgrijze kleur, door toevoeging van 6% titaan. Omdat dit in bepaalde gevallen niet wit genoeg is, levert Vebo nu ook ‘echt witte’ beton. Hiermee kunnen de contrasten in de gevel duidelijker worden door het toepassen van onze witte betonproducten.

Bovendien heeft de toepassing van onze witte betonproducten niet alleen esthetische maar zeker ook praktische voordelen: witte betonproducten zijn beter bestand tegen verwering en vervuiling.

Onder KOMO en zelfverdichtend

Vebo heeft haar productieproces van het witte beton zo weten in te richten dat een uitstekende (kleur)consistentie is gewaarborgd. Ook worden deze nieuwe witte prefabbetonproducten geleverd onder KOMO-productcertificaat. Verder wordt de nieuwe witte betonsoort gemaakt in de uitvoering ‘zelfverdichtend’.

Ook mortels in de nieuwe witte kleur

De 5 vorstbestendige en gif- en chloridevrije mortels van Vebo – speciaal voor de verwerking van onze verschillende prefabbetonproducten – zijn nu ook leverbaar in de nieuwe witte betonkleur. Elders op de site vindt u uitgebreide informatie over deze mortels.

1 Reactie
  1. Een prachtig product, door en door witte prefab beton.
    Kan Vebo ook zelfdragende prefab traptreden leveren in deze witte dichte beton?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.