Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV met motivatie per e-mail naar de afdeling HR via: werkenbij@bte.nl.
Graag de bijlagen in een docx-extensie of pdf-format toezenden.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met:

Martin van Zanten
Tel.: 06-222 355 25

Voor Prefab Beton Vebo zijn wij op zoek naar een:

Logistiek manager

Sterke strategisch denkende projectmanager met leidinggevende kwaliteiten én een neus voor data-analyse.

fulltime (40 uur/week)

Werklocatie

Bunschoten-Spakenburg

Wie zijn wij?

Prefab Beton Vebo! Vanuit onze locatie in Bunschoten Spakenburg leveren we een ruim assortiment aan stalen producten zoals lateien, ankerrails, geveldragers en klein staalwerk. Samen met Prefab Beton Vebo vormen we ‘Vebo’; een ambitieuze, dynamische en innovatieve onderneming. We maken onderdeel uit van de BTE Groep; een organisatie met gespecialiseerde betonbedrijven zoals Romein, Kemper, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor, Stelcon en Steenhuis.

Wat ga je doen?

Als Logistiek Manager stuur je, via de teamleider logistiek, het team aan dat verantwoordelijk is voor de tasvelden, expeditie en het beheer/aanleveren van onze wapening. Op termijn is het de bedoeling dat je verantwoordelijkheid wordt uitgebreid naar de complete interne logistiek. Dit betekent dat ook het team dat zorgdraagt voor onze (transport)planning onderdeel wordt van jouw verantwoordelijkheid.

Vanuit je rol vertaal je organisatiedoelstellingen naar logistieke doelstellingen en een jaarplan. Je ontwikkelt en optimaliseert beleidsplannen, processen en KPI’s (en de bijbehorende implementatie hiervan). In overleg met de productieleiding en coördinatie van het bedrijfsbureau formuleer je procedures, regels en instructies die voorwaarden voor werkzaamheden met optimale resultaten creëren. Constateer je procesafwijkingen of problemen/verstoringen/risico’s? Dan onderneem je zelfstandig de benodigde acties. Je onderhoudt contact met leveranciers en externe stakeholders en trekt samen met hen op voor wat betreft het realiseren van de gestelde doelstellingen en de strategie van de organisatie. Je stelt het (FTE) budget op van de afdeling, bewaakt dit en stuurt zo nodig bij. Je ontwikkelt het team – zowel inhoudelijk als persoonlijk- om nog beter in te kunnen spelen op hun kernactiviteiten

Kortom: je geeft op betrokken wijze invulling aan een uitdagende en veelzijdige functie waarin je veel van je ervaring, leiderschapskwaliteiten, initiatief en persoonlijkheid kwijt kunt. Je rapporteert aan de Manager Operations.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau in de richting van logistiek of (technische) bedrijfskunde.
  • Je hebt minimaal 8 jaar relevante (leidinggevende) werkervaring.
  • Je hebt ervaring met projectmanagement; kennis van Lean Six Sigma is een voordeel.
  • ERP-systemen, zoals Microsoft Dynamics AX, hebben voor jou geen geheimen meer.
  • Je hebt kennis van en ervaring met data-analyse; ervaring met Power BI is een pre.
  • Je hebt absoluut een streepje voor wanneer je kennis hebt van en ervaring hebt met Sales en Operations Planning.

Naast deze vakinhoudelijke technische kennis en ervaring vinden wij het belangrijk dat je jezelf herkent in de volgende eigenschappen:

  • Je bent goed in het begeleiden en motiveren van medewerkers, zodat zij effectiever functioneren en de ruimte krijgen hun zelfinzicht en probleemoplossend vermogen te vergroten.
  • Je weet anderen voor je standpunten en ideeën te winnen en bent in staat draagvlak te creëren.
  • Je bent concreet en actiegericht ingesteld; je staat voor je doelstellingen en wilt deze behalen of zelfs overstijgen.

Een digitaal assessment (TMA) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Wat krijg je terug?

Alle locaties binnen de BTE-Groep, en dus ook Prefab Beton Vebo, kennen een informele cultuur waarin naast hard werken ook ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We horen van onze medewerkers regelmatig dat zij ons een goede werkgever vinden. Dat er, via onze eigen BTE Academie, verschillende manieren zijn om je als medewerker te ontwikkelen zal daarbij zeker een rol spelen. Wij vinden het belangrijk dat je je, ook in de toekomst, kunt blijven ontplooien. Zodat je naast het leveren van een waardevolle bijdrage aan ons bedrijf ook kunt bouwen aan je eigen toekomst. We investeren daarom graag en goed in de verdere opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.

Het staat voor ons buiten kijf dat we je een goed salaris kunnen bieden met als basis de cao voor de Betonproductenindustrie. Een eindejaarsuitkering maakt onderdeel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een collectieve ziektekostenverzekering kun je ook gebruik maken van onze uitruil van regelingen binnen het arbeidsvoorwaardenpakket. Zo kun je (tot op zekere hoogte) je eigen pakket samenstellen.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie per e-mail naar HR via werkenbij@bte.nl. Graag de bijlagen in een docx-extensie of pdf-format toezenden. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Martin van Zanten, Manager Operations, via telefoonnummer 06- 2223 5525. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op de externe kandidaat.

De werving voor deze vacature verloopt via Actief Werkt, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vebo biedt prima arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hanteert Vebo de CAO voor de Betonproductenindustrie met daarin o.a. 25 vakantiedagen, 12 ADV- dagen en een eindejaarsuitkering.

Prefab Beton Vebo B.V. levert een wezenlijke bijdrage aan het efficiënt en effectief realiseren van projecten in de bouw. Door het produceren en leveren van kwalitatief hoogstaande producten en het feit dat men de logistiek op en rond de bouw begrijpt, heeft Vebo zich ontwikkeld tot een partner van formaat. Met Vebo Staal B.V. zijn wij in staat het totaalpakket te complementeren met o.a. stalen lateien en geveldragers. Prefab Beton Vebo B.V. en Vebo Staal B.V. maken onderdeel uit van BTE Nederland B.V.

Vebo beschikt op meerdere disciplines over het keurmerk Erkend Leerbedrijf.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.