Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met
Tijmen Ruizendaal
033-299 2715 of TRuizendaal@vebo.nl

Vebo Beton & Staal uit Bunschoten is dé toonaangevende speler op de Nederlandse markt van hoogwaardige (sier)beton- en metaalproducten, in met name de woning- en utiliteitsbouw. De prefab beton- en staalproducten van Vebo bieden veel mogelijkheden voor individueel vormgegeven architectuur.

Voor de afdeling Productie Support zoeken wij:

Leerling-mallenmakers Hout (fulltime)

 

Werklocatie

Bunschoten-Spakenburg

Functieomschrijving

Als leerling-mallenmaker Hout word je intern opgeleid tot een vakbekwame mallenmaker. Na het succesvol doorlopen van het opleidingstraject (2 à 3 jaar) ben je in staat om zelfstandig houten mallen en hulpstukken te vervaardigen, assembleren, om te bouwen en te onderhouden. Het opleidingsprogramma heeft betrekking op zaken als materiaalkennis, machinevaardigheden, tekening lezen, veiligheid en verbetermethodieken (WCM). Tegelijkertijd doe je praktijkervaring op, te beginnen met het verrichten van ondersteunende werkzaamheden. Gaandeweg het opleidingstraject wordt je takenpakket uitgebreid.

Ben jij: kwaliteitsbewust, oplossingsgericht, flexibel, enthousiast, gedreven en beschik je over een gezond verantwoordelijkheidsgevoel? Kun je goed zelfstandig werken, ben je tegelijkertijd een teamplayer en voldoe je aan de volgende functie- eisen:

  • afgeronde VMBO opleiding;
  • bezig met een MBO-traject richting metaal (BBL/BOL).

Bel of mail dan met Tijmen Ruizendaal.

Vebo biedt prima arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hanteert Vebo de CAO voor de Betonproductenindustrie met daarin o.a. 25 vakantiedagen, 12 ADV- dagen en een eindejaarsuitkering.

Prefab Beton Vebo B.V. levert een wezenlijke bijdrage aan het efficiënt en effectief realiseren van projecten in de bouw. Door het produceren en leveren van kwalitatief hoogstaande producten en het feit dat men de logistiek op en rond de bouw begrijpt, heeft Vebo zich ontwikkeld tot een partner van formaat. Met Vebo Staal B.V. zijn wij in staat het totaalpakket te complementeren met o.a. stalen lateien en geveldragers. Prefab Beton Vebo B.V. en Vebo Staal B.V. maken onderdeel uit van BTE Nederland B.V.

Vebo beschikt op meerdere disciplines over het keurmerk Erkend Leerbedrijf.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.