De gevelspecialist op gevel 2020

Drie dagen lang kunnen bezoekers zich in Rotterdam Ahoy laten inspireren en informeren door en over ambitieuze plannen, slimme technische oplossingen en praktijkvoorbeelden van state of the art gevelbouw. Met een prachtig aanbod van exposerende bedrijven, verschillende exposities en drie theaters met een vol dagprogramma, is elke bouwprofessional in één dag weer helemaal op de hoogte van wat er speelt op het gebied van gevels en daken.

Uiteraard mag VEBO Beton & Staal als gevelspecialist – net als voorgaande edities – niet op deze beurs ontbreken. Op stand 01.D090 zullen we onze specialiteiten op het gebied van (klein) prefab beton en stalen gevel opvangconstructies, zoals die zijn samengevat in de mock-ups die in de ontvangsthal staan, tentoonstellen. Ook zal er een mock-up staan van Balqoon.

Elke dag heeft een ander architectenbureau de regie over het programma, dat als overkoepelend thema Modern Utopia heeft gekregen. Zo bepaalt een belangrijke bezoekersdoelgroep van GEVEL de onderwerpen die in de verschillende theaters zullen worden besproken. De praktijk én de toekomstvisie op gevelbouw zijn op deze wijze in één programma gegoten.

De vloer van GEVEL 2020 heeft een bijzondere indeling – ontworpen door Marco Romano (architect directeur bij op ten noord blijdestein architecten en adviseurs) en Caroline Kruit (bouwkundig ingenieur en publicist, DAX Creative Company). Aansluitend op het thema Modern Utopia wordt de vloer verdeeld door de vorm van een lemniscaat – het teken van oneindigheid en optimisme. Samen met de adviesraad van GEVEL en het team vanuit Jaarbeurs zijn vloer en thema uitgewerkt tot een samenhangend geheel.

Met verschillende exposities zullen nieuwe ontwikkelingen op verschillende schaalniveaus worden getoond. Van materiaalontwikkelingen zoals Experimenteel Beton tot toekomstvisies vanuit architectenbureaus in de expositie Expo Utopia. Ook is er ruimte gereserveerd om mock-ups op ware grootte van actuele projecten te tonen.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.