Interesse of wil je meer weten?

Bel Martijn Bosman via 085-5000272 of stuur je vraag naar werkenbij@bte.nl Uiteraard zien we ook graag jouw cv tegemoet als je interesse hebt!

Voor Prefab Beton Vebo B.V. zijn wij op zoek naar een:

Calculator Prefab Beton (senior)

Prefab Beton Vebo B.V.
Bunschoten-Spakenburg
40 uur
085-5000272
werkenbij@bte.nl

Een ervaren adviesvaardige professional met talent voor techniek en commercie

Wie zijn wij?

Wij zijn Vebo Beton! Vanuit onze locatie in Bunschoten Spakenburg leveren we een vrijwel onbegrensd assortiment aan prefab betonproducten. Samen met Vebo Staal vormen we ‘Vebo’; een ambitieuze, dynamische en innovatieve onderneming. We maken onderdeel uit van de BTE Groep; een organisatie met gespecialiseerde betonbedrijven zoals Romein, Kemper, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor, Stelcon en Steenhuis.

Wat ga je doen?

In deze technisch commerciële functie ben je verantwoordelijk voor het maken van een technisch ontwerp en/of het berekenen van de juiste prijzen en uren voor (grootschalige) projecten. Vanuit jouw expertise zorg je ervoor dat de juiste marges op de producten worden gehaald en organisatiebreed rekening wordt gehouden met de economische winsten en risico’s.

Je stelt begrotingen op, bepaalt de hoeveelheden, bewerkingen en stelt basisprijzen vast met behulp van kengetallen, prijslijsten en calculatieprogramma’s. Het maken van inschattingen van projectrisico’s en de voor de afprijzing hiervan, behoren ook tot jouw takenpakket. Technische tekeningen lees en interpreteer je. Op basis van je kennis en ervaring geef je gedegen bouwkundige adviezen, zowel binnen als buiten de organisatie. Jouw adviesvaardigheid zet je daarnaast in bij de analyse van knelpunten; je signaleert, implementeert en evalueert voorstellen ten behoeve van verbetering van de methoden, processen en producten binnen de organisatie. Ook je commerciële talent kun je goed in deze functie kwijt! Je doet de voorzet voor offertes en stelt offerteteksten op.

Als Calculator Prefab Beton initieer en neem je deel aan (afdeling overschrijdende) projecten. Je onderhoudt contacten met externe stakeholders ten aanzien van projecten, contracten en/of producten.

Kortom: we bieden je een echt interessante functie waarin je veel van je ervaring, talent en veelzijdigheid kwijt kunt. Je rapporteert aan de Teamleider Calculatie.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde mbo-opleiding (niveau 4) in een technische richting.
  • Qua werk- en denkniveau zit je net een stapje hoger: je functioneert op hbo-niveau
  • Je hebt ruime werkervaring in een soortgelijke functie.
  • MS Office en ERP-systemen zijn voor jou bekend terrein.
  • Je hebt ervaring met Autocad tekenen.

Naast deze vakinhoudelijke technische kennis en ervaring vinden wij het belangrijk dat je jezelf herkent in de volgende omschrijving:

  • Je bent in staat te handelen vanuit je kennis van de markt en dit op commerciële waarde te schatten.
  • Je werkt klantgericht en weet op dit gebied een goede relatie/verbinding aan te gaan.
  • Je herkent belangrijke informatie en kunt goed verbanden leggen. Je signaleert problemen en herkent de mogelijke oorzaken hiervan.

Wat krijg je terug?

Alle locaties binnen de BTE-Groep, en dus ook Vebo Beton, kennen een informele cultuur waarin naast hard werken ook ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We horen van onze medewerkers regelmatig dat zij ons een goede werkgever vinden. Dat er, via onze eigen BTE Academie, verschillende manieren zijn om je als medewerker te ontwikkelen zal daarbij zeker een rol spelen. Wij vinden het belangrijk dat je je, ook in de toekomst, kunt blijven ontplooien. Zodat je naast het leveren van een waardevolle bijdrage aan ons bedrijf ook kunt bouwen aan je eigen toekomst. We investeren daarom graag en goed in de verdere opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.

Het staat voor ons buiten kijf dat we je een goed salaris kunnen bieden met als basis de cao voor de Betonproductenindustrie. Een eindejaarsuitkering maakt onderdeel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een collectieve ziektekostenverzekering kun je ook gebruik maken van onze uitruil van regelingen binnen het arbeidsvoorwaardenpakket. Zo kun je (tot op zekere hoogte) je eigen pakket samenstellen.

Vebo biedt prima arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hanteert Vebo de CAO voor de Betonproductenindustrie met daarin o.a. 25 vakantiedagen, 12 ADV- dagen en een eindejaarsuitkering.

Prefab Beton Vebo B.V. levert een wezenlijke bijdrage aan het efficiënt en effectief realiseren van projecten in de bouw. Door het produceren en leveren van kwalitatief hoogstaande producten en het feit dat men de logistiek op en rond de bouw begrijpt, heeft Vebo zich ontwikkeld tot een partner van formaat. Met Vebo Staal B.V. zijn wij in staat het totaalpakket te complementeren met o.a. stalen lateien en geveldragers. Prefab Beton Vebo B.V. en Vebo Staal B.V. maken onderdeel uit van BTE Nederland B.V.

Vebo beschikt op meerdere disciplines over het keurmerk Erkend Leerbedrijf.