eindeloze mogelijkheden in prefab balkons BALQOON® met Isokorf bevestiging BALQOON® met Isokorf idock bevestiging BALQOON® met staal bevestiging BALQOON® bevestiging d.m.v. stekken Traditionele balkons met prefab consoles Slank design met hogesterktebeton Vebo de
balkonspecialist

Productselector

Klik hier voor onze gebruiksvriendelijke Productselector met 3D CAD-configurator

Productselector

Klik hier voor onze gebruiksvriendelijke Productselector met 3D CAD-configurator

Heeft u een vraagstuk over balkons? Zoals: Welk type moet ik gebruiken? Welke ophanging voldoet in mijn project het best? Waar zijn er besparingen mogelijk? Wat is er mogelijk in vormgeving en hoe zit het dan met de belastbaarheid? En hoe pak ik mijn balkonprobleem binnenstedelijk het slimst aan?

Gegarandeerd dat een gesprek met Vebo een oplossing biedt voor uw ‘balkonprobleem’. Inderdaad, ‘balkonprobleem’ tussen aanhalingstekens, want Vebo ontwerpt, tekent, rekent en overlegt net zolang totdat het juiste type met het juiste design en de juiste ophanging productiegereed in ons CAD-systeem staat.
Over ophanging gesproken, niet alleen in balkonsystemen hebben we een ruime keus (zie hieronder), ook in ophangsystemen.

We leveren balkonelementen met stekken, console-ophangsystemen, met of zonder koudebrugonderbreking. En uiteraard kunnen we elk ophangsysteem van externe leveranciers in onze balkonelementen implementeren, denk bijvoorbeeld aan de verschillende (Isokorf-)systemen van Schöck.

Dit alles zijn we natuurlijk ook aan onze stand verplicht, als Nederlands nummer één in prefabbetonelementen voor de woningbouw. Dankzij onze grote technische expertise bieden we voor prefab balkons en galerijen de breedste keuze en de slimste toepassings- en verankeringsmogelijkheden. En daardoor ook de meest economische oplossingen, zodat u scherp kunt inkopen en niet betaalt voor overprestatie. Kortom: Vebo kan voor úw balkonsituatie – welke dan ook – een passende oplossing bedenken voor advisering, engineering, productie én montage.

Aangenaam. Wij zijn Vebo Beton.
Uw balkonspecialist.

De gevelspecialist op Gevel 2020

VEBO Beton & Staal mag als gevelspecialist niet op de GEVEL beurs ontbreken. Op stand 01.D090 zullen we onze specialiteiten op het gebied van (klein) prefab beton en stalen gevel opvangconstructies, zoals die zijn samengevat in de mock-ups die in de ontvangsthal staan, tentoonstellen.

Vebo, uw balkonspecialist

Gegarandeerd dat een gesprek met Vebo een oplossing biedt voor uw balkonprobleem. Want Vebo kan ook voor úw balkonsituatie een passende oplossing bedenken voor advisering, engineering, productie en montage. Bekijk hieronder de preview van onze nieuwste film.

De kracht van de combinatie: beton en staal aan de Amstel

De kracht van de combinatie … In het geval van Vebo Beton & Staal zijn we samen sterk door wederzijdse inspiratie, kennisontwikkeling en delen van inzichten. Ons meest recente wapenfeit in dezen: SomerParc Residences, een exclusief woningproject, prachtig gelegen aan de Amstel.

BALQOON®

BALQOON® is het innovatieve prefab balkon- en galerijsysteem dat Vebo Beton & Staal u in samenwerking met BALQOON® aanbiedt. Dit uitgekiende systeem is voortgekomen uit de visie dat er in de bouw steeds meer geprefabriceerd zal moeten worden. Denk aan gebrek aan vakkrachten op de bouwplaats, hogere kwaliteitseisen, krappe binnenstedelijke bouwplaatsen en de wens tot sneller en efficiënter bouwen.

Balkons van hogesterktebeton (HSB)

Een trend in de constructie van prefabbetonelementen is dat er steeds meer wordt gekeken hoe deze slanker en lichter gemaakt kunnen worden. Hogesterktebeton, HSB, is een van de mogelijkheden.

1 of 100 balkons? U heeft de keus

Van oudsher staat Vebo bekend als dé prefabbetonspecialist van Nederland. Ook in de traditionele balkons en galerijen hebben we een onovertroffen keus. Standaard of speciaal voor uw project ontworpen, geëngineerd en geproduceerd. Van één exemplaar tot honderd(en) stuks, bij balkonspecialist Vebo heeft u alle keus.

vebo-usp-icon-ervaring

JAREN ERVARING

Meer dan 60 jaar ervaring in de bouw, waarvan meer dan 50 jaar met de ontwikkeling en productie van prefabbetonelementen.

Lees verder
vebo-usp-icon-service

SERVICE EN ADVIES

Met honderden producten die dagelijks ons bedrijf verlaten, kan het wel eens anders lopen dan de klant voor ogen heeft. We lossen het altijd op!

Lees verder
vebo-icon-vakkundig-team

VAKKUNDIG TEAM

U heeft een offerte(aan)vraag. Of een vraag over expeditie, service of uw lopende project. Ons vakkundige team staat paraat. Zowel voor ‘Beton’ als ‘Staal’.

Lees verder