Bouwvak 2016

In verband met de bouwvak zijn wij gesloten van donderdag 28 juli 12.00 uur t/m vrijdag 19 augustus 2016.

Bouw Compleet Hardenberg

Evenementenhal Hardenberg Energieweg 2, Hardenberg

Bouw Compleet Hardenberg – regionale vakbeurs voor de complete bouwbranche! Van dinsdag 11 oktober tot en met donderdag 13 oktober vindt Bouw Compleet plaats in Evenementenhal Hardenberg. Bouw Compleet brengt de totale bouwwereld samen. De grote kracht van dit vakbeursconcept schuilt in het diverse aanbod aan exposanten uit alle

BouwBeurs Utrecht

Jaarbeurs Utrecht Jaarbeursplein, Utrecht

BouwBeurs Utrecht – voor mensen die het gaan maken De BouwBeurs is de grootste ontmoetingsplaats voor de uitvoerende bouw van Nederland. Met live demonstraties, nieuwe producten en volop entertainment. Er zijn diverse paviljoens, seminars, het BouwBeurs-café en andere activiteiten. De noviteiten van exposanten zijn doorlopend een inspiratie.

GEVEL 2018

Ahoy Rotterdam Ahoy-weg 10, Rotterdam

GEVEL 2018 is dé vakbeurs voor architecten, adviseurs, opdrachtgevers en bouwers die het laatste nieuws willen weten op het gebied van de gebouwschil.

Bouwbeurs 2019

Jaarbeurs Utrecht Jaarbeursplein, Utrecht

Vebo staat op de Bouwbeurs, u komt toch ook? Met de (bouw)economische wind in de rug en een positieve blik op de toekomst zeilen we 2019 binnen. Het jaar met een Internationale Bouwbeurs op stapel. Ook Vebo Beton & Staal laat zich gelden op het voor de

GEVEL 2022

Jaarbeurs Utrecht Jaarbeursplein, Utrecht

Ook dit jaar zal Vebo weer op de beurs te zien zijn. Het thema voor 2022 is: INCEPTION, dat staat voor “aanvang, begin, start”: een eerste stap, een nieuw tijdperk.