Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bouw Compleet Gorinchem

10 september 2013 - 12 september 2013

De vakbeurs Bouw Compleet Gorinchem is hét trefpunt waar ondernemers en relaties uit de bouwwereld elkaar ontmoeten. In combinatie met de Bouw Compleet Hardenberg en Bouw Compleet in Venray is er een landelijke dekking, maar wel met een regionaal tintje. Op een zakelijke, professionele en gastvrije wijze kunt u informatie uitwisselen, contacten leggen en inspiratie en ideeën opdoen.

Bouw Compleet is voor u de ideale gelegenheid om uw nieuwe producten en diensten onder de aandacht te brengen bij de beslissingsbevoegde bezoeker. Het is de plek bij uitstek om te tonen waarin uw bedrijf zich onderscheidt.  U doet dit aan een grote kwalitatieve doelgroep waaronder (onder-)aannemers, calculators, architecten, medewerkers van gemeenten en woningbouwverenigingen. Wij zijn van mening dat het écht ontmoeten van uw (potentiële) klanten de sleutel is tot succesvol zaken doen.

Zoals gewend bij Evenementenhal kunt u ook bij de vakbeurs Bouw Compleet gebruik maken van onze unieke Full Service Formule. Wij nemen u zoveel mogelijk zorgen uit handen.

Meer info > www.bouwcompleetgorinchem.nl

Gegevens

Begin:
10 september 2013
Einde:
12 september 2013

Organisator

Telefoon:
+31 (0) 183 680 680
E-mail:
gorinchem@evenementenhal.nl
Site:
http://www.bouwcompleetgorinchem.nl/

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
Gorinchem, 4207 HZ Netherlands